Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något flummigt.


flyg långt bort

Flyg bort med mig till solen.
flyg med mig till ingenstans.

Vi kan leka med de vilda pojkarna,
och piraterna,
och efter det kan vi flyga vidare.

Till sherwood skogen,
höra Robin Hood ropa;
\"mot Sherwood skogen!\"
och sedan ropa det själva.

Vi kan skratta
åt vattenfallens klagosång,
Vi kan springa
och leka kurragömma bakom träden.

Och när kvällen kommer
kan vi flyga till prinsens slott,
dansa med honom
och leka prinsessor för en kväll.
När midnatt kommer
hjälper vi Askungen rymma,
och följer henne hela vägen hem.

mitt i natten hjälper vi de sju små dvärgarna,
de som vill väcka Snövit.
Vi dansar med dom hela natten,
ända tills det börjar ljusna.

När vi sedan vill
så flyger vi hem,
ända in i gryningen.

Vi är de enda som inte bryr oss,
för vi kan va som de andra,
eller så kan vi vara oss själva.

Du är en hjälte,
och hjältar gör som de vill.

De räddar andra på fritiden,
men de blir också räddade.

Hjältarna kan välja.
De kan leva ett tråkigt och vanligt liv.
Eller så kan de stå ut från mängden.

Du räddar alla,
men vem räddar dig?




Fri vers av Emilie E
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-01-31 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie E