Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

Stilla flyter dagen
Tankar på tankesträck
Minuter som rullar
lyssnar till stillhet
Stunden sträcker på sig
gnolar en vardagsvisa




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-09 09:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser... strecket...andas in doften av vita lakan
ser
skönhet
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP