Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skön morgon


Må bra

Morgonen har redan vaknat
sträckt på sig och bestämt
Det här blir en bra dag
välkommen fågelkvitter
Solen glittrar
och jag kan bara hålla med




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-05-10 07:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
måbraord skänker du
2012-05-10

  Ninananonia VIP
:) Gullig dikt :)
2012-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Jag kan också hålla med.
2012-05-10

  Linda CH VIP
Den var fin och glad!
2012-05-10

    AA VIP
Härlig känsla.
2012-05-10

  Eva Helene VIP
Härlig känsla här!
2012-05-10

  Anya VIP
Härligt att hålla med solen!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP