Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mobil ...

ville inte längre vara min

sedan den dagen

den fick några kärleksfulla tankar

som slank in

den blev levande

hade mjukare konturer

den såg mig alltid

med glimten i ögat

märkte dess längtan

om något annat

"helst utöver den vanliga

bör det bli"

kunde mobilen ha känsla

eller var det jag

som inbillade mig bara




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-11 13:35



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
mobil, ostabil utan denna sak
finns en för varje smak.
Fina former om vi så vill
till andra ringa
färger som vi vill ha...svart, rosa, röd, lila
grön...ja, beroende av mobil vi alla mer
eller mindre är.

bra och roligt skrivet
2012-05-11

    Ken Cassel
::))

Hi hi...
2012-05-11

  mickech
Mmmm.....så kan det ju oxå vara!
2012-05-11

    Birgersdotter VIP
Hi hi ..så är det för mig med
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One