Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag befinner mig fortfarande i chocktillstånd efter hemkomsten. På tåget hem klev det på ett gäng glada sportfånar i Flen. De satt hela vägen till Stockholm, berättande sport för varandra, drack öl o serverades wiskey av en glading i truppen.


lodjurets underbara resa genom en helt liten bit av Sverige






Jag har gjort en resa idag.
Den började någonstans utanför Flen och gick via kringelkrångel och krokvägar innan den slutade framför tryggheten, dörren till mitt hem.
Ja, sedan gick jag förstås in, efter att en annan medresenär gått in före mig, banande vägen genom att plocka upp posten eftersom jag illa gillar att kröka rygg.

Innan den resan gjorde jag en resa som började med att låsa dörren och slutade någonstans utanför Flen.

Nu efteråt framstår denna nästan en vecka tillbringade tid efter själva trippen på just för dig okänd ort, som en sorts dröm jag kommer att vakna ur kanske först långt senare i livet.

Om en vecka, en månad eller åratal efteråt.

Därefter gjorde jag en till det yttre, inre resa.
Vilken avslutades med det jag berättade om i början, hemresan.

Bussen gick via tåg samt apostlahästar och nu är jag trött på resande fot.




Övriga genrer (Essä/Recension) av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-11 20:00



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
svart himmel
Vesper*viespea.
lyser som en safir.

Sov gott i vårt forum du är en Harry Pot;
2012-05-11

  Gothian X
Jag flyr tills jag dör... Spriten vill förgöra mig, eller tvärtom. Negativt, jovars, men bokstäverna tycks sitta på rätt plats dock.
2012-05-11

  Nanna X
välkommen hem efter seglatsen!
2012-05-11

  LenaJohansson VIP
borta bra men hemma bäst
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP