Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickan i kanten


Låter fingret löpa
längs sprickan i den trasiga koppen,
den jag haft så svårt att slänga
av nostalgiska skäl
och då den ännu smakar fint att dricka ur

Låter fingret löpa
och undrar över vår resa
längs sprickan i den trasiga kanten
som jag gömmer längst in i skåpet
innan gästerna kommer

tar fram den igen
så snart de gått hem
då den ännu smakar fint att dricka ur

Det här var dagen
då jag kände mig hel
då begreppet fick innerbörd
och dignitet

Ändå sitter jag här om kvällen
och söker skavanker

längs sprickan i kanten...




Fri vers av Tina-sol
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-11 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol