Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

En vänskap kan nästan bli som en förälskelse
Jag håller precis på att lära känna
en ny person i mitt liv
Och jag känner mej väldigt glad
för henne.

Hon gör mej glad och får
mej att skratta .
Hon berättar om sitt liv och
jag berättar om mitt.
Vi tittar nyfiket på varandra med en
värme som båda två känner är äkta.

Hon liksom bjuder in mej i hennes liv
och vill att jag ska bli en del av
hennes tillvaro.
Jag gör likadant
jag vill att hon ska tänka på mej
som en god vän

Vi har redan börjat att planera
saker vi ska göra tillsammans.
Det är mera som ett projekt
än vanlig samvaro.

Jag är såå glad för hennes vänskap




Övriga genrer av mjuk
Läst 815 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-01 00:06



Bookmark and Share


  items
Underbart vacker!
2007-09-16

  Anna Liljestrand
Vänskap är vacker!!
Den skänker också frid och lugn..
det förmedlas i vacker text! Mvh A
2006-02-19

    Mejja
Att finna en sådan vän är inte alla förunnat!
Ta vara på din själsfrände och ge varandra av erfarenheter och drömmar. Sann vänskap räcker länge.
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk