Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets regn ...

det regnar hela natten

eller tårarna som faller ...

 

tänker på dig

min älskade

minnen av dig

och saknaden som följer

kommer att stanna i mig

så länge jag lever ...

 

på tusen sätt älskar jag dig

som när fingrarna fattar tag i mina känslor

penslar jag fram en vers

just för dig

älskling ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-17 10:50



Bookmark and Share


  mickech
Efter regn kommer solsken!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One