Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka kan vara mycket
för mig räcker det
Att du finns i min värld
och jag i din
Vilken lyckokraft
kärlek är!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-15 06:51



Bookmark and Share


    Anki.A
Kärleken är stark!
2012-05-19

  Linda CH VIP
Den största lyckan! Applåd!
2012-05-16

  HelenaW
Härligt med kärlek!
2012-05-15

  Ninananonia VIP
:) så underbart :)
2012-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och varmt.
2012-05-15

  anits VIP
Underbara rader
stöst av allt är kärleken
2012-05-15

  lodjuret/seglare VIP
jag älskar dig för dessa rader
nu gjorde du min morgon
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP