Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade ...

ditt blyga hjärta följde mig

genom den mörka stigen

kvällen var kylig

och stjärnorna glittrande föll

längst vägen

jag väntade länge

men du fick inte fram

något ord till mig

istället lät du höstlöven

kyssa mina smala axlar

och du viskade lätt

i takt med vinden

kvällen var fin som en saga ...

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 160 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-16 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som ett blänkande smycke är din vackra dikt.
2012-05-16

  mickech
Vackert om kärleken!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One