Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa tillsammans ...

Jag bokar alltid

första klass för dig

till min inre resa

 

En resa genom livets mörka stunder

till ljusa ögonblicken

du ser framför dig

höga berg och djupa dalar

vackra fjärilar

och dödliga fällor

 

Vi reser tillsammans

ganska ofta

med våra tunga ryggsäckar

men vi stödjer varandra

att ha hand om varandras laster

 

Jag känner din lycka

från varje gång

jag flyttar isär bokstäverna

jag kan smeka dina dolda känslor

som ligger gömd

i väntan på mig




 

Jag har aldrig smakat

på livets sötma

men jag tror jag vet

hur den smakar




Fri vers av Rise Little One
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-18 11:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så mjukt och behagligt.
2012-05-18

    Max Poisé
Sista stycket skulle nästa kunna stå för sig. En mycket bra text som jag ger stående applåder åt..
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One