Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det gröna ...

 omslut mig

under morgondagen

med din sköna

behagliga styrka


mjuka av

stickiga kontrastfärger

i mitt rasande sinne


knäck sönder mitt hårda skal

som blivit till

i vårt kalla klimat


bär mig

i din charmerande famn

med fåglar omkring oss

som kvittrar

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-19 10:28



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vackert, omhöljer läsaren med en känsla
varm
skön
stilla
ro
2012-05-19

  mickech
lätt,luftigt och vackert!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One