Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens morgondans

Sakta smeker solen sömnig tomt
kittlar grenarna godmorgon
Sveper överallt det vilande
som bara väntar att åter få gro




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-20 06:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert.
2012-05-20

  Rise Little One
Lekande ord som alltid ...
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP