Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögoniris

Just där i ögats iris
i det vackra djupa
Faller och drunknar vi
fångas upp av ögonglitter
Ömheten sjunger mjuka sånger
när närheten viskar våra namn




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-20 09:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vackert och återigen vackert/ kram
2012-05-20

    ej medlem längre
Bara så vackert!
2012-05-20

  anits VIP
Så fint och mjukt skrivet
berör
2012-05-20

    lenakarin
Fint!
2012-05-20

  LenaJohansson VIP
en vacker berättelse ur ett ögonblick
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP