Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten

Du lilla vackra oskrivna blad
ett mirakel är ditt rätta namn
Nyss var din mamma lika liten som du
nu ligger du ömt i hennes famn
Välkommen till världen lilla tjej
så underbart gosig och fin
Dina föräldrar kommer att bära ditt hjärta
och vi vill också fylla det med glädje och skratt





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-20 09:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2012-05-30

    AA VIP
Ömsinta vackra ord.
2012-05-21

  Ninananonia VIP
:) Underbar denna liten
2012-05-20

    ej medlem längre
Vill bara ta dina ord i famnen...så underbart du skriver.
2012-05-20

  anits VIP
Mycket ömsint och berörande
2012-05-20

    Anki.A
den berör enormt, fin text
2012-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Varje barn är ett mirakel. Varmt och fint skrivet.
2012-05-20

  Rise Little One
alltid härlig med barn
2012-05-20

  Michaela Dutius
Ömsint och berörande
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP