Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotiken passerar revy


Ansikten glider samman
som vattendroppar som möts,
glider längs en längtande kropp.

Erotiken passerar revy
under det svindlande ögonblick
precis innan vi vaknar

Vem älskar vi med?
I dået. I nuet.

Det handlar knappast om glömska
Det handlar om vad vi sparar
eller inte kan värja oss från

Vi bär med oss små mikropartiklar
som drömmarna sedan samlar
i sitt kalejdoskop




Fri vers av Tina-sol
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-20 10:33



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"Vem älskar vi med?
I dået. I nuet."

Bra formulerat om
Livet
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol