Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks dikt

åh, du är så vacker
åh,du är så söt
åh,du har kärlek i hela kroppen
åh, du är så kärleksfull
åh, du är så omtänksam
åh, du är så vänlig
åh, du har just kysst mig




Fri vers av A.L.V
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-20 15:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin ;)
2012-10-26

  M.A.J.R
En mycket fin text :)
2012-05-21

  J.L.O.
Vad fin :-)
2012-05-20

    ej medlem längre
My fint!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

A.L.V
A.L.V