Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det goda räddar allt.

världen är full av god het....Men också ondhet. Allt det goda blir till ont allt blir grått eller svart. Det känns som om att världen håller på att gå under. Men frågan är.... håller den på att gå under av ond het? Det finns bara lite god het kvar. Men frågan är.... kommer den att rädda världen? Det vet man inte riktigt.... eller gör man det? Det vet jag inte. Jag sitter på min stol i klass rummet och funderar. jag funderar och funderar. Jag funderar på sont som ingen har svarat på eller helt enkelt inte vet svaret på.. som tillexempel hur långt hela universum är.. jag tänker på om det kommer en dag då hela världen går under av ond het. jag räker upp handen. Fröken!.. Men fröken är helt inne att vi ska lära oss bättre sätt att räkna gånger.. Men fröken! Hon lyssnar fortfarande inte.... sen tar jag det lite högre.. MEN FRÖKEN!!..... Alla blir tysta till och med fröken tystnade hon frågade vad det var. Jag frågade: Fröken kan hela världen gå under av ond het för det finns ju faktist både ond och god het? hon var forfarande tyst men på ett särskilt sätt sen förklarade hon att den inte kan gå under av ond het .... Men då är frågan.... har hon värkligen rätt? Det vet man inte för en det har hänt.... Men sen visade sig att jag hade rätt all ond het bara svep in men den där lilla lilla gnistran god het räddade världen....




Fri vers av A.L.V
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-07 19:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Världen är tillspillogiven och dömd till undergång.
Den enskilde individen kan räddas från evig fördömelse genom tro på Jesus.
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

A.L.V
A.L.V