Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The halloween time

Vid Halloween faller löven av skräck..
Vid Halloween vaknar frankenstein upp..
Vid Halloween börjar drakula få slut på blod och måste skaffa nytt.

Vid Halloween ser man stora håriga ljusgröna fötter.
Vid Halloween kan ingen sova gott....

Barnen sover av skam...
Blir det bus eller godis eller skräck eller buu?

Det vet ingen, bara monstren och vargarna som ylar denna mörka natt.

Passa dig vid Halloween!!!

Nu blir det Halloweentime.....




Fri vers av A.L.V
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.L.V
A.L.V