Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lärdom ...

jag hängde upp mig

på det som hade varit

ältade gamla oförrätter

utan någons förfrågan

vägrade att släppa taget

oavsett vilket pris

jag betalade

 

så många tusen dagar

hade gått

var jag hjälplös

uppgivet

totalt hopplöst

för det mesta

 

så smart var jag i digitala världen

men helt enfaldigt i verkligheten 




Fri vers av Rise Little One
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-21 17:44



Bookmark and Share


  mickech
Myckt, mycket bra Thu!!!
2012-05-22

    ADI Nehlin
väl skaldat..tyckte om
2012-05-21

    Ken Cassel
Hallå Thu!
Jag undrar om du har sett gräsklipparmannen
Och en dag så säger han
Den dagen då alla telefoner och mobiler ringer samtidigt hela jorden över
så vet ni att jag är inne
Inne i systemet :))


Kramar!
2012-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Man lär hela livet.
2012-05-21

    Max Poisé
Enfald är början på tusenfald!

Schysst text!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One