Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar

Viskningarna slutar inte
föränn jag förstår
Du fattas mig
just nu när vindarna ler




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-22 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den här är bra!
2012-05-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mjuk och varm. =)
2012-05-24

  anits VIP
Berörande
2012-05-23

  Ninananonia VIP
:) tycker om den
2012-05-22

  Ljusletaren
En viskning en röst ... kanske från det fördolda eller ...
Hur som helst ord som berör/ kram
2012-05-22

    ej medlem längre
Love-relations-knock-out.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP