Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Ljuvligt är vissheten
den skira glittrande
Lika svävande som
den vårvioletta vårhimlen
Starkt sammanflätat som hoppet
lika självklart som luften vi andas
Vi har hittat den vi alltid sökt
så underbar är vår sanning




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-22 20:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert!
2012-05-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert. =)
2012-05-24

  anits VIP
Så fint skrivet om att hitta
det man söker
2012-05-23

    ej medlem längre
Herren är vacker....
2012-05-23

  Anya VIP
Fint om att hitta det man alltid sökt. Gillar det vårvioletta.
2012-05-23

    lenakarin
Vacker är texten! Och spännande..väcker nyfikenhet o kan tolkas på många vis.
2012-05-23

  Ljusletaren
Att hitta det man söker är underbart och jag håller med dig i det du ordar om. Bra/ kram
2012-05-23

    ej medlem längre
Blir rörd och berörd av sanningen i dina ord.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP