Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll i staden

Vandrar hemåt genom staden.

I öster tecknas bergets skarpa silhuett
mot en lysande brandgul aftonbrand
som slöjats av tunna hängmoln.

I väster, över havet, beviset på
att solen ännu inte gått ned:
en rödtonad regnbåge.

Jag fäller ihop paraplyt
och njuter av duggregnet.

Njuter, av att bo
i Barcelona.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 428 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-22 21:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
härligt..
2012-06-01

  Minkki VIP
Finfint, Tor-Björn!
tihi - du får mig att minnas ett hostel, just4fun. Det funniga var att det var rekordhöga trappor till receptionen som låg högst uppe, fjärde våningen och ingen hiss. Men annars billigt, snyggt och bra, gratis Internet ;)
Där är gott att bo, ha det!
2012-05-27

  anits VIP
Så vacker poesi
2012-05-26

  bittemi VIP
Ser framför mej! Nu längtar jag tillbaka till Barcelona vackert
2012-05-23

  walborg
Tack för stämningen från Barcelona där jag inte varit
2012-05-22

    ej medlem längre
Vackert Tor - Björn!
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)