Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende av andras uppskattning

ville ha kvar

den kicken du gav mig

uppskattning

beundran

 

under ett svagt moment

blandade jag ihop kicken

med förälskelsen

 

men

 

egentligen

älskade jag bara mig själv

i den vackra bilden

som jag själv målat

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-23 22:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ju mer du får
ju bättre är det

bör inte finnas någon gräns
inget slut, inga motkrav
2012-06-04

  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-24

  mickech
Kärleken är viktig intr minst den till en själv för att kunna älska.
2012-05-24

  Peter Olausson VIP
också den egna bilden av kärlek är kärlek, och viktig -har man ingen bild vet vi väl inte vad vi vill möta?
2012-05-24

    Ken Cassel
Bra Thu! :))
2012-05-23

    ej medlem längre
Din fina text talar om allas vårt behov av bekräftelse och att få ses som den vi är....mycket fint formulerat!
2012-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Är vi inte alla lite beroende av uppskattning ibland?
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One