Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är en härlig tid...

Humlan flyger ett glädjevarv runt huset
lycklig över allt det gröna sköna
En vilsen mygga flyger hit och dit
medan fågeln i trädet sjunger sommarens sång




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-24 21:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara rader
om den blomstertid
som nu är på väg
2012-05-25

  LenaJohansson VIP
fiiint...
2012-05-25

    ej medlem längre
Tänk snart sommar!
2012-05-25

    ej medlem längre
Fint skriver om den blomstertid som kommer snart.
2012-05-24

    ej medlem längre
"bak" knuten?
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP