Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulerar oss

Någonstans står en väktare
och vaktar oss
betraktar oss
Gud och ande
människa och konspiratör

den som vet har sett dem
alla i en, en i alla

vaktar utan makt att rubba
men kanske någon vet hur
man manipulerar människorasen

en och en eller í flock

jag ser en iakttagare

en betraktare som
rister sitt huvud bara






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 21:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
en Gud som icke frånvarar men heller icke bryr sig - ?
2012-05-25

    ej medlem längre
Gudryn Schyrman?
Carl Bildt?
Mamma Mu?
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP