Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fina vän


Bara till dig!

Känner det inom mig
kan inte hålla tillbaka
det leende som snart
syns i mina ljusa ögon

Räcker med några ord
för att bli glad, le och
förstå att du betyder
så mycket för lilla mig

Både i mitt skrivande
och för mig som person
då du stöttar, finns där
och inspirerar massor

Du har fått mig att förstå
att jag är någon, att jag
är värd att må bra, tack
för att du finns vännen

Kram! :-)




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-24 22:21



Bookmark and Share


    Niklas H
underbar vänskapsbetygelse!
2012-05-25

    Max Poisé
Fantastiskt!!!
2012-05-24

  Peter Kohlm VIP
Lycka att ha en vän som skriver så...
2012-05-24

  Nikolai Jungsin VIP
Den vännen kan skatta sig lycklig. fin text.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP