Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När...

När kärleken kommer
blir inget som förut
Längtan och glöden
smeker våra hjärtan
Min tanke är hos dig
genom stjärnornas väntan
på morgonens första solglitter







Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-24 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuva kärlek, ljuva morgon, fint!
2012-05-25

    ej medlem längre
Så innerligt....
2012-05-24

    ej medlem längre
Gåva.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP