" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med anledning av anakreons dikt "Galghumor"




FARAN MED SERALJ

 

 

Jag känner mig som under galgen

av  sändigt krav ifrån seraljen

att var dag fullgöra mina plikter

där damer anser sex av största vikt är

Och trots de alla äro sköna fagra

hjälper icke ens en dubbel dos Viagra.

Lem och rygg icke emot trycket står

Hm, om jag såhär mig uttrycka nu får.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-25 14:38

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  hansensson
Komiskt, som en Leopold.
2012-05-26

  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar texten mycket.
Kanske särskilt just för det att många så kallade sexualterapeuter vill hävda att kvinnan vill ha sex för chansen till att komma nära och få litet kärlek 'på köpet'. Medan mannen sägs vilja ha någons kärlek för att i huvudsak kunna få tillgång till fri sex...
2012-05-25

  © anakreon VIP
Vänlig är nog den batalj
som du bjuds av din seralj.
Tror du att den ställer upp
om jag villigt gör en kupp?
Calle
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson