Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö lite till

Försöker vara
stark och stå
på stadiga ben

Men vissa dagar
gör det så ont
att jag bara vill

Falla ihop

Dö lite till

Det är natt men
himlen är ännu
ljus och vacker

Ser inga stjärnor,
vet att de finns
där någonstans

Ger mig hopp

Bara litegrann

För att orka ta det
där steget från
det mörka hålet

Jag så ofta står och
balanserar vid mellan
hopp och mörker

Jag längtar

Saknar

Hoppas

Faller

Igen





Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-27 01:06



Bookmark and Share


    Max Poisé
Grym text E. Du utvecklas med ditt skrivande och här är ett tydligt exempel!!
2012-06-29

    Niklas H
håller helt med Niclas nedan. avslutningen är riktigt bra!
2012-05-27

  Niclas Petersson VIP
Riktigt bra.
Tycker framförallt om inledningen och avslutningen. Det känns som att mittpartiet bryter av lite - blir liksom obalans i känslan.

"Försöker vara
stark och stå
på stadiga ben

Men vissa dagar
gör det så ont
att jag bara vill

Falla ihop

Dö lite till"

Jättefint.
Gillar. Mycket.
2012-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så är livet ofta. Känns ändå hoppfullt.
2012-05-27

    AA VIP
Livets pendlingar, hopp och mörker. Ljuset för livet framåt. Bra beskrivet.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP