Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läser dagen


Dagen är en skrift

som jag läser dagen därpå

där är sidor av timmar

med rader av minuter

där klöser ännu händelser

i minnet

som jag skyndar mig

att tro på

______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
filosofiskt!
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén