Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuddar sommaren

När maj snart nuddar juni
har en skir grönska kommit fram
Allt är ljusgrönt och knoppande
vindarna varma och smekande
Sommaren greppbart nära
ljus och lockande
Njutbar är stunden när ett svanpar
bara är och simmar runt i harmoni




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-27 19:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
hihi harmoni :) så fint
2012-05-31

  anits VIP
Så fint skrivet om det som nu väntar
sommaren
2012-05-29

  lodjuret/seglare VIP
Finstämd liten text
med skön årtidskänsla
2012-05-27

    ej medlem längre
Ljuvlig är vår sommarväntan och din text tar oss lite närmare!
2012-05-27

    ej medlem längre
Javisst, gräsmattan på gården börjar spira så smått å jag kan snart gå barfota om morgonen i det daggvåta gräset!
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP