Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mor

Du sjöng för mig om vingar som vakar,
och klappade ömt min nacke.

Du visade mig en väg som leder hem,
och läste högt för mig.

Du förmanade och uppfostrade mig,
och tog mig ut i världen.

Du visade att man kan vara svag och stark,
och gav aldrig upp.

Jag älskar dig för att du står kvar vid min sida,
kära lilla mamma...

Din Mia




Fri vers av Grubbelmia
Läst 1863 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-05-27 22:34



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Underbart! Men undrar vart hon tagit vägen. Saknad och tänkt på.
2015-05-10

  aol
underbara ord till mor,
2012-07-15

  Eva Langrath VIP
En vacker kärlekshyllning till Mor
2012-05-30

  Linda CH VIP
Innerligt och kärleksfullt!
2012-05-28

  Eva Helene VIP
Så ömsint och kärleksfullt skrivet!
2012-05-28

  LenaJohansson VIP
fint..
2012-05-28

  Skogsfen.
Så fint om din mamma, hoppas hon får läsa din dikt.
2012-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert du skriver om din mamma. Viktiga ord.
2012-05-28

  Eaglemountains VIP
Underbart vacker Morsdags-hyllning ...
2012-05-28

    ej medlem längre
fint
2012-05-28

  mare VIP
Underbar, fin mamma och hennes namn är Bibbi ;)
2012-05-28

  ULJO
Fin hyllning
2012-05-27

  Bibbi VIP
Applåd och bokmärke!
2012-05-27

  Bibbi VIP
Du får mig att gråta glädjetårar!

Varmaste tack min älskade Mia

och tack för ikväll!
2012-05-27

  walborg
Vilken fin morsdagsdikt!
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia