Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande ögon

Dina ögon brinner med den vänskap som du har varit villig nog att ge
Det är mer än jag någonsin har känt
Men det är mer än vad jag är värd
Du är vackrare än vad jag har modet att säga
Du är vacker, både på insidan och utsidan
Jag vill säga det till dej
Efter allt snällt du sagt till mig
Men jag kommer aldrig våga säga det




Fri vers av Size0
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Size0
Size0