Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen och en blick

Tusen och en blick
Vilken skillnad gör den sista?
Om alla andra är dig osynliga
Du ser tillbaka på mig
Min blick av kärlek ändras
Den blir en väns blick
Tillsammans med ett "hej"

Tusen och en blickar
Alla densamma
Men ändå olika
En blick för varje minne
För när du första gången kramade mig
För när vi satt tätt i soffan
jag kände dina andetag
För när du lade armen runt mig
För när jag fick gråta hos dig

Tusen och en blick
Snälla se den
Bara den sista och kom till mig
Då ska jag viska de orden i ditt öra
Som jag alltid velat ge dig




Fri vers av Therese Dunberg
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-31 09:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en blicks betydelse kan vara så stor så, gott o fint häri
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Therese Dunberg