Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens öga

Hon landade med ett blixtnedslag
Som en ängel en stormig dag
Klädd i svart med brinnande blick
Tände hon eldar hon inte fick
Leendes torkade hon min tår
Lämnade efter sig djupa sår
Under ett evigt ögonblick hon kom
Och sedan försvann hon så som
Knallen avtar efter fåtal sekunder
Hon var blixtnedslagets under
Här står jag nu i stormens öga
Med förväntningar alldeles för höga




Bunden vers (Rim) av Therese Dunberg
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-26 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese Dunberg