Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De oförglömliga sekunderna

Ibland...
Eller ganska ofta...
Eller vem lurar jag?
Varje sekund
Förväntar jag mig för mycket
Av dig...
Av livet...
Av det magiska
De pirrande ögonblicken
Av kärleken och hettan
De oförglömliga sekunderna
Av njutning
Av passion
Av oss
Som aldrig kom




Fri vers (Fri form) av Therese Dunberg
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-01 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese Dunberg