Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din generösa gåva

fick allt jag önskade mig

utan förfrågan

blev berörd

smått förstörd

av översvämmande känslor

de blockerade min analyserande förmåga

blev helt tagen

när dina heta kyssar

landade mjukt

nästan osynlig på nacken

 

som löven

föll fladdrande under hösten

skulle marken

ha haft lagom styrka

att ta emot

den lilla hjälplösa varelsen

i kärleks labyrinten

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-31 16:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vacker dikt.
2012-05-31

    Ken Cassel
Fint :))
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One