Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var barn badade jag i polarnattens ljus




Höstlöv har
sedan dess
fallit ifrån honom
Deras små vingar som
irrade
brändes eller tröttades ut emot ljuset
ett flimmer av vintertider
töjda till ett sår kring en själ













Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-31 12:41



Bookmark and Share


  AgnesP
Ett helt liv. Det skört vackra i det svarta.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson