Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the equalizer gen. 2.6

 


en röd ökenvall förankrar sig i Arizona
vita tunna kolonner sköt upp som svampar ur gräset
Barbapappas huvud utan kropp på ett brinnande kors
«30 till 11 på andra sidan Yemenviken»
hon har en ny förströelse nu


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-11 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson