Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bakgrunden av dig

Jag håller mig i bakgrunden av dig
Du är som en uppmärksamhetsmagnet
Kanske blev du aldrig rädd
För total ensamhet
Eller har du aldrig behövt vara själv
Utan blickar eller tvåsamhet

Jag håller mig i bakgrunden av dig
Min säkra plats
Alltid omringad, aldrig ensam
Jag önskar ofta i min tysta tanke
Att jag fick din uppmärksamhet
Men jag sitter still och tiger

Jag håller mig i bakgrunden av dig
Du är upptagen, uppslukad
av att söka efter andras uppmärksamhet
Vi båda undviker ensamhet
Ändå ekar tomheten
I vår förvrängda tvåsamhet




Fri vers av Therese Dunberg
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese Dunberg