Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen vår!

Lås in vinterjacka och kängor
Parkera pulka och skyffel
Sprakande brasa värmer
Gökens klara stämma
Till doften av fuktigt gräs
Hälsar vi våren välkommen
In i våra hem och hjärtan

Sippornas vita täcke
Trädens ljusgröna tak
Naturen vaknar till liv
Barnens ljusa stämmor
Med glädjetjut och vårskrik
Hälsar vi våren välkommen
In i våra hem och hjärtan

Sjösatta båtar och iskalla tår
I den utrdrivna isens hav
Solstrålar speglar
Molnfria ljusblå himlar
I våra öppna famnar
Hälsar vi våren välkommen
In i våra hem och hjärtan




Fri vers av Therese Dunberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2012-05-31 14:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fast...vädret, du vet...
Nåja... Sommaren börjar ju i morgon, för då fyller jag år.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Therese Dunberg