Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din jävla slyna


4 år och redan stora sår

4 år och redan stora sår, jag kommer ihåg det som igår dagen du gav mig mina första sår.
du bara stod och såg på medan hon gav oss sig på.
Blängde , slängde skit....skit som bara hon kunde rå för, hur ofta vi "ramla" ni bara trodde vi svamla.
Hon tog, hon tafsade och jag bara tjafsade, på hon, på dig , på alla.
Hon förstörde mig som individ och kvinna och redan då visste jag att denna kamp kunde jag ej vinna.

vi hade bara varandra, uppe i garderoben vi läste pocket böcker.
vi hörde hur hon smällde i locket...

DU valde att blunda och såg på medan hon gjorde oss mer osunda.
detta är inte normalt att vara med om som 4 år och hon skadade oss SÅ.
Så som vi alla hatar men som alla bara gnatar på ingen kunde förstå hur man kunde göra så.
4 år och redan stora sår och än idag inget avslut, inte konstigt att jag hatar dig din jävla snut.




Fri vers av Hannele Enmark
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannele Enmark
Hannele Enmark