Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är okej

Ingen har sagt att de är lätt.
det gör ont, men de är okej.
de gör ont i hela mig.

Smärtan är en påminnelse om att jag lever.
Inte bara överlever, utan lever.

Ibland dödligt förtvivlad.
Ibland skina stark som solen.
Men jag börjar att inse att de är okej.

de är okej att må dåligt
de är okej att må bra
de är okej att inte alltid vara de ena eller de andra
utan ibland vara båda

Vi har alla egna strider och egna fängelser
men de som gör skillnaden
är hur vi tar oss ut

ingen har sagt att de är lätt

Men de är okej




Fri vers av Hannele Enmark
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-21 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannele Enmark
Hannele Enmark