Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trummans slag, vindens sus

Finns inget ord som kan beskriva detta slagfält
trummans slag ökar takten och mitt hjärta likaså
vinden blåser upp till storm i mitt inre
en evig kämpe ligger dold under ytan
men varje soldat möter någon gång sin överman

blod svett och tårar
och ett liv som inte går att förtränga
går inte glömma och förlåta
lev och låt leva sägs de
alla lever vi fast på olika plan
vissa som människor och vissa som en fången ande i ingenmansland

dag eller natt, svart eller vitt, rätt eller fel, moral eller etik
eller är ett ord som hämmar, minskar våra val
följ den lilla rösten, de är den som gör de stora förändringarna

jag ser fotstegen som redan är upptrampade
men jag
jag väljer att trampa upp egna, nya fotspår
finna eller skapa
jag väljer skapa, leva och lära

kriga till slutet eller inte alls
finns inget halvt , bara helt
glöm tiden den saktar bara ner dig
skit i förväntningar dom försämrar resultaten

säg fuck off till de som inte kan ta de val som du själv valt att göra eller fuck off själv för att du är oförmögen att välja ett själv.

evig kämpe?
föralltid en passiv individ?





Fri vers av Hannele Enmark
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-24 01:54



Bookmark and Share


    anzerex
bra skrivet!
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Hannele Enmark
Hannele Enmark