Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skyndade mig ju ...

körde så fort jag bara kunde

tutade på några fåglar

som gick så långsamt

över gatan

tog en tugga av den kalla mackan

men glömde bort ramlösan

någon annanstans

sista sträckan

parkerade slarvigt i rutan

sprang uppför trappan

stod andfådd bredvid din brevlåda

såg en liten grön lapp

"kunde inte vänta länge

måste rusa iväg gumman!"




Fri vers av Rise Little One
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-31 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text berör i den bemärkelsen att läsaren fattar sina egna minnen av att bli besviken-ledsen och frågande!

Mycket målande text!
2012-06-01

    Ken Cassel
Jag väntar tills du kommer oavsett om du är försenad
::))

Kramar!
2012-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Åh... Det var tråkigt.
2012-06-01

  Ninananonia VIP
berör..
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One