Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yoga

Värm upp kroppen
Vrid och vänd
Andas in genom näsan
Blås ut genom munnen
Muskler spänns och slappnas av
Hals och rygg,
armar och händer,
höfter och ben
badar i svett.

Sträck ut kroppen
Vila

Då späds svetten omärkligt ut
med milda, förlösande tårar

Och den riktiga yogan börjar...




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 455 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-06-01 11:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Befrielse
2012-06-16

  Minkki VIP
känns igen, skönt att tvätta själen...
2012-06-04

    ADI Nehlin
befriande..fint skaldat
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)