Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådvill: hur gör jag upptill?

Varje år, eller snarare vår, kommer ett begär att klippa sitt hår.
Långt eller kort, lockigt eller rakt – jag går rakt på sak:
Varje vår gör mig rådvill med en vilja att inte stå still.
Men hur vill jag se ut? Det blir att jag behåller allt till slut.
Trist, men sant, jag vill ju inte vara en fjant …
”Dags att boka klipptid”, slår numret på speed.
Med luren pålagd blev ännu en idé bordlagd.




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-01 14:27



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja om jag får säga så
på bilden är du ju snygg i håret
så behåll och
lägg energin på en ny dikt istället
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke