Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens längd (mikropoesi)

Sommaren är en känsla.

Sommarens längd beror på din förmåga
att hålla kvar denna känsla.

 

------------------

Denna text finns även publicerad på http://twitter.com/MikroPoeten




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 629 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-02 00:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sanna visdomsord
2012-06-04

    ADI Nehlin
så sant, klokord
2012-06-02

    ej medlem längre
applåder!
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)