Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla doppen klara


Stilla droppen klara

falla från blad

mörka

tjärnen

vill jag

vara



Ringar ytan

tankens

känsla

vill

intryck

från

djupet

spara



Droppen

ytan

djupet

enhet

klara



Under

ytan

världar

underbara



Vill

se

förstå

förklara



Solens stråle

energi

ren

klar



Droppen

upp

till

himlen

far



Molnet

gråter

tår

rar



Till

bladets

kant

bar



Där

jag

en

gång

var




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-02 03:22



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Din dikt blir lång, ett ord per rad, men ack så innehållsrikt.
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge